Новини

Скандал у Чернівецькій міськраді: керівник МіськШЕПу назвав депутата «чортом», а йому пригрозили тюрмою

У Чернівцях виник скандал на засіданні бюджетної комісії міської ради: кілька обранців обмінялися “компліментами” з керівником комунального підприємства “МіськШЕП” Володимиром Урсуляном.

Як повідомляє molbuk.ua, депутат міськради від “Європейської солідарності” Василь Максимюк під час засідання комісії поцікавився в Урсуляна, чому він свого часу назвав його у соцмережі “чортом”.

“Аргументація – те, що цей депутат дуже багато років є депутатом. І саме в моєму суб’єктивному розумінні люди для мене поділяються на “чорних” і “білих”. А найстрашніші люди – це “сірі” люди, які можуть співпрацювати і з “чорними”, і з “білими”, – відповів керівник комунального підприємства. Урсулян також додав, що в той момент, коли він писав цей коментар, він не перебував на посаді керівника “МіськШЕПу”

На цю репліку обурились присутні у кабінеті депутати Василь Максимюк та Анатолій Чесанов. Водночас Урсулян поцікавився у Максимюка, скільки скликань він є депутатом міськради. Обранець відповів, що чотири каденції.

“Тоді ви є одним з відповідальних за той стан міста, який на даний момент є. І з цієї позиції я дозволив собі це написати”, – відповів Володимир Урсулян.

Максимюк звернув увагу на те, що участь у комісії беруть троє осіб, які вже чотири скликання обираються до міськради – він, Чесанов та Володимир Бешлей.

“Значить, у відповідності до ваших слів, ви всіх трьох зараз називаєте “чортами”, – сказав Василь Максимюк.

Суперечку намагалась зупинити депутатка “Єдина альтернатива” Надія Лабанда, сказавши, що тема, яку обговорюють обранці, не має жодного стосунку до бюджетної комісії. Однак депутати відмовились припинити конфлікт.

Окрім того, Володимир Урсулян звинуватив Максимюка у тому, що він дозволив собі покласти підпис під заявою до прокуратури на студентів, які блокували сесійну залу в міськраді в грудні 2013 року. Ця репліка обурила Анатолія Чесанова – депутат перейшов до відкритих погроз посадовцеві.

“Люди принесли вибухонебезпечні речовини в раду. Тут купа жінок і дітей знаходилось. І не треба було писати заяву? Чуєш, ти, красавець? Що ти мені тут починаєш байки розповідати? Я тобі ще розкажу, ти зрозумів? Ти просто негідник, якщо такі речі говориш!”, – сказав Чесанов.

“Ти покидьок! Слава Богу, що тут є камера і люди бачать, кого тут набрали – “чортів”. Сам ти чорт! Як ти міг так обізвати поважну в місті людину! Ти сам нічого не зробив! Повір мені, красавчик, ти мене “завів”! Я не зійду з цього місця, якщо ти не сядеш у в’язницю”, – продовжив депутат.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.