Новини

Маляр розповіла, що заважає українському контрнаступу

Ворог суцільно заміновує поля. Є інформація, що противник мінує цивільні населенні пункти на Запоріжжі. І це є не лише проблема для ЗСУ та здійснення контрнаступу. Окупанти навіть не попереджають про замінування місцевих жителів.

Про це в ефірі телемарафону заявила заступниця очільника Міністерства оборони Ганна Маляр.

“Ми стикаємося насамперед з тим, що ворог суцільно заміновує поля. Є інформація, що навіть цивільні населенні пункти на Запоріжжі, скажімо, ворог мінує і навіть не попереджає про це місцевих жителів. І насправді це не тільки проблема для Збройних сил… це насамперед небезпечно для людей, які там перебувають”, – повідомила Маляр.

Заступниця очільника Міноборони також назвала напрямки, де ворог обороняється, а де наступає.

“Ці дії, які відбуваються зараз – це бої… Якщо ми говоримо про південь, бої, де ми наступаємо, а ворог в обороні. Разом з тим у нас є напрямки, де навпаки ворог наступає, а ми перебуваємо в обороні. Ми фактично поступово, невеликими кроками, але дуже впевнено рухаємося вперед… вигризаємо кожний метр землі у ворога”, – заявила Маляр.

Нагадаємо, за останні два місяці українські захисники знищили 13 російських гіперзвукових ракет Х-47 “Кинджал”.

До слова, після рейдів “українських диверсантів” до російського прикордоння в країні-агресорці вирішили “відродити” прикордонні війська, які ще на початку свого президентства ліквідував Путін.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.