Новини

Оформлення кредиту: основні етапи. Хто може допомогти оформити кредит в Україні?*

У багатьох людей виникають проблеми при першому ж зверненні в банк щодо будь-якого питання. Особливо це стосується питань отримання грошової позики і проходження всіх етапів оформлення кредиту. Весь процес кредитування проходить в кілька етапів:

Збір документів, яких вимагає банк;

Складання заявки і подача на розгляд;

Укладення договору;

Погашення позики і контроль за виконанням з боку кредитора.

На всіх етапах можуть виникнути несподівані проблеми. Тому на ринку банківських послуг все частіше з’являються послуги посередників або брокерські послуги. Брокери мають чітке розуміння як працює ринок, знають набір підходів, необхідних для управління фінансами. До брокерів найчастіше звертаються великі підприємці, готові платити за послуги посередника високий відсоток, з розрахунком на отримання в подальшому більшого прибутку.

Іншим, альтернативним варіантом, отримати допомогу в оформленні кредиту, може стати кредитування в приватній фінансовій компанії під заставу майна. Від брокерів вони відрізняються тим, що не є посередниками. Фінансові компанії використовують свій особистий капітал в кредитуванні. На відміну від банків, такі компанії забезпечують лояльне ставлення до клієнтів, можуть не запитувати дані про доходи та виплати за колишніми позиками.

Так само як і брокер, приватний кредитор надає безкоштовні консультації, але на відміну від першого, як правило, не бере комісії за свої послуги. Адже посередницькі послуги надаються на платній основі, вартість яких значно варіюється і може становити від 2 до 20% від суми кредиту. Фінансові компанії працюють за принципом великого обороту коштів, роботи з багатьма клієнтами, тому ставки за кредитам і умови їх отримання можуть бути нижчими, ніж у банку, а позику можуть отримати практично всі категорії громадян.

Куди звернутися, щоб отримати кредит?

Якщо у людини виникли проблеми з отриманням кредиту, кілька банків з якої-небудь причини відмовили в наданні позики, не варто впадати у відчай. У такій ситуації потрібно звернутися за фінансовою підтримкою до приватного кредитора.

Основні позитивні сторони роботи з компанією:
оформлення кредиту для фізичних та юридичних осіб з поганою кредитною історією або поточною заборгованістю, під заставу нерухомості або авто.

відсутність строгих умов щодо видачі грошової позики, не потрібні довідки про працевлаштування та доходи.

швидке вирішення проблеми: розгляд заявки і видача позики в один день.

максимальна вигода для клієнта, бонусні пропозиції і акції.

Однією з таких компаній є “UniGroup”, яка надає безкоштовну допомогу в оформленні кредиту, юридичні консультації, пропонує найнижчі відсоткові ставки (1,5% на місяць), надає вигідні кредити під заставу нерухомості і авто.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.