Новини

Юні танцівники з Буковини вибороли на кубку України відразу дві перемоги – фото

Семирічний чернівчанин Даниїл Дроник та його восьмирічна партнерка з танців Валерія Горобієвська завоювали відразу два перших місця в одному з найпрестижніших конкурсів – кубку України з танцювального спорту.

Про це йдеться у публікації .

Конкурс раз на рік організовує Федерація спортивно-бальних танців. Змагання тривали протягом двох днів 13-14 лютого, у ньому взяли участь найсильніші танцювальні пари різних вікових категорій з усієї України.

“Радість від перемоги була подвійною. Адже в свої рідні Чернівці Даниїл та Валерія привезли відразу два кубки. Вони зайняли перше місце як в латиноамериканській, так і в європейській програмах. Перемога була нелегкою, але заслуженою, – зазначає тренерка та президентка клубу спортивно-бальних танців “Фенікс”, майстриня спорту України Анастасія Городинська. – Мої вихованці дуже наполегливо йшли до цієї перемоги, багато і старанно працювали.
Щоправда, незадовго до кубку України стався непередбачуваний прикрий інцидент – Даниїл пішов до розважального центру і зламав кістку гомілки. Та щойно лікарі зняли гіпс і дозволили займатися – пара почала працювати з подвійним запалом, щоби надолужити прогаяний час”.

Це вперше представники Чернівців зуміли вибороти аж два перших місця у своїй віковій категорії.

“В області ще такого не було. Минулими роками буковинці привезли один кубок, але у старшій категорії. А так, щоби відразу два, – це вперше. Для мене як для мами це велике щастя. Я дуже хвилювалася під час оголошення результатів. Коли стало відомо, що наша пара посіла перші місця, радості не було меж! Для Валерії і Даниїла пролунав гімн України. І це було дуже гарно та урочисто. Хотілося плакати від щастя…”, – каже мама Валерії Яна Горобієвська.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.