Новини

Астролог склав рейтинг найкращих батьків і матерів: хто опинився в цій трійці

Далеко не кожен знак Зодіаку здатний стати мудрим і хорошим батьком для своєї дитини.

Астролог Влад Росс на прохання Главреда склав власний рейтинг найбільш талановитих батьків за знаком Зодіаку і розповів, які з них стають найбільш турботливими батьками і матерями.

1 місце – Рак

З Раків виходять найкращі батьки. Типові представники цього знака Зодіаку, без скупчення планет – це кращі матусі, які неймовірно опікують своїх дітей і піклуються про них. Більше того, вони ще встигають подбати і про кішок, і про собак.

Всіх людей в домі Раки оточують теплом, увагою і печуться про те, щоб у всіх членів сім’ї все було чудово.

Вони прагнуть всіх вчасно і досхочу нагодувати-напоїти.

2 місце – Телець

Тельці – прекрасні батьки, та й взагалі, сім’янини. Вони завжди забезпечать матеріальний достаток, міцність, ґрунтовність своєї сім’ї. Тельці зроблять усе, щоб дати дітям першокласну освіту, закласти для них міцний фундамент і просунути їх.

Тельці завжди прагнуть дати дитині все найкраще: кращий портфель, краща ручка, кращий гаджет. Вони намагаються забезпечити абсолютно всім, надавши всі матеріальні цінності.

3 місце – Риби

Рибам, як нікому, властива самопожертва: заради близьких, рідних і дітей вони здатні на все. Вони здатні віддати своє життя, аби у їхньої дитини все було добре.

Риби більш, ніж інші знаки Зодіаку, піклуються про щастя свого чада, ніж про власне, і зроблять усе, щоб їх дитині було добре, навіть якщо для цього себе доведеться принести в жертву.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.