Новини

МакSим розповіла про свої бачення під час клінічної смерті

Російська співачка 38-річна МакSим (Марина Абросимова) розповіла ведучій Ксенії Собчак, що під час клінічної смерті вона потрапила в іншу, потойбічну реальність.

Інтерв’ю з МакSим вийшло в понеділок, 13 вересня, на Yotube-каналі “Обережно: Собчак”.

За словами знаменитості, смерть – не кінцева точка існування людини, і після закриття кришки труни “все тільки починається”.

“Коли я була в комі, я виявилася зовсім в іншій реальності, і у мене було чітке усвідомлення, що те життя, яким ми живемо тут, як раз менш реальне”, – заявила співачка.

Вона детально розповіла про пережитий досвід в іншій реальності.

“Це не схоже на сон. Я себе відчула в польоті, мені було моторошно добре, якийсь захід сонця, якесь тепло і голос мого духівника. Я йому сказала:” Я помираю “. І мені від цього чомусь було добре . Не знаю, чому. Я не збиралася туди, коли лягала в лікарню. Я думала: зараз мене швиденько полікують, і все буде добре. Я чітко усвідомлювала, що відбувається. Я в дивній кабіні стала спускатися вниз, а там була зима. Потім за мною прийшли якісь люди, ми стали підніматися вгору, натиснули важіль і стали падати вниз. і потім вже в цій реальності мені розповідали, що у мене двічі зупинялося серце”, – поділилася спогадами МакSим.

Співачка розповіла, що після хвороби відчуває щастя від звичайних речей. А депресія, яка нерідко трапляється у ковідних хворих під час видужування, у неї нібито не спостерігається.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.