Новини

Скандал у мережі: ДСНС похвалилась порятунком постраждалого в ДТП на Буковині, але згодом прибрала свій допис

У мережі розгорівся скандал через Facebook-допис Державної служби з надзвичайних ситуацій України, в якому розповідалося про співробітників управління, які начебто допомогли дістати постраждалого у ДТП на Буковині з криниці.Зокрема, у повідомленні прес-служби Нацполіції Буковини зазначається, що потерпілого водія із криниці діставали поліцейські за допомогою троса, який позичили у далекобійника.

Однак на сторінці обласного управління ДСНС повідомлялося про рятувальників, які, нібито, допомогли чоловікові вибратися із колодязя, пише molbuk.ua

На своїй сторінці у фесбуці буковинка Сніжана Фріцак заперечила інформацію про начебто порятунок постраждалого співробітниками ДСНС.

“А не соромно, що вас там близько не було? Працівники “швидкої” допомоги та працівники поліції, далекобійник, який приніс буксировочний трос, за допомогою якого витягли ми цього хлопця”, – повідомила очевидиця пригоди.

У пресслужбі ГУНП журналістам повідомили, що рятувальників дійсно не було на місці події.

Водночас в коментарі кореспондентці molbuk.ua прессекретар ГУ ДСНС в Чернівецькій області Сергій Бабчук підтвердив, що водія із криниці діставали поліцейські, а ось чому на офіційній сторінці рятувальників з’явилася інформація про це – не пояснив.

Зазначимо, що згодом допис із фейсбук-сторінки та з сайту УДСНС про співробітників відомства, які начебто допомогли постраждалому вибратись із криниці, зник.

Як раніше повідомлялося, на Буковині водій легковика врізався у бетонну споруду та опинився у криниці.

” ”

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.