Новини

Волонтер із Буковини пообіцяв тим, хто «замовив» обшуки в його штабі, «пожиттєву ганьбу»

Волонтер із Буковини Володимир Дорош вважає обшуки у його штабі “вказівкою очорнити честь та гідність його команди”, а тим, хто це замовив, обіцяє “пожиттєву ганьбу”.

Про це Володимир Дорош сказав у своєму відеозверненні сьогодні, пише molbuk.ua

“ОПЗЖ-шні прихвостні, а також ті, хто виконував вказівки очорнити мою честь та гідність, а також честь і гідність нашої команди, а відтак погіршити обороноздатність країни. У вас є одна доба, щоби прийти до нас у офіс і покаятися. Можливо, ми вас пробачимо. В іншому випадку вас чекає пожиттєва ганьба. Я вам “отвєчаю”. Час пішов”, – заявив волонтер.

При цьому він не уточнив, кого має на увазі.

Раніше Володимир Дорош підтвердив, що в його штабі проводили обшуки. Він запевнив, що висунуті обвинувачення – безпідставні, а кожного свого волонтера він буде відстоювати.

Волонтер на своїй сторінці у Facebook додав, що “повернувшись з Чернігівщини та Харківщини, куди вони їздили передавати допомогу, нас зустріли безпідставними, на наше переконання, звинуваченнями”.

Раніше повідомлялося, що на Буковині затримали волонтера за продаж для ЗСУ позашляховиків, завезених в якості гуманітарної допомоги. Правоохоронці встановили причетність зловмисника до продажу чотирьох таких автівок на загальну суму майже пів мільйона гривень.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.