Новини

На які критерії звертати увагу при виборі сервісу доставки продуктів*

У сучасному світі ми намагаємося оптимізувати все, навіть походи за продуктами. У цій ситуації на допомогу завжди приходять спеціалізовані сервіси, що дозволяють заощадити гроші, час та енергію. До подібних можна віднести швидку доставку Турбо, з умовами якої можна ознайомитись на сайті, але також варто відразу відзначити її основні переваги. Це доставка від 15 хвилин, завжди свіжі продукти, зручний мобільний додаток для замовлення та якісний сервіс.

Переваги сервісів доставки продуктів: зважуємо за та проти

Послуга доставки їжі – найкращий спосіб підготуватися до майбутнього застілля, поповнити запаси або вгамувати бажання з’їсти щось смачне. До основних переваг замовлення продуктів можна віднести:
економія часу – не потрібно витрачати час на дорогу, стояти в черзі на касу, при цьому залишається ризик щось забути;

в одному місці можна знайти все необхідне – м’ясо, птицю, спиртні напої, овочі та фрукти, снеки, солодощі та навіть готові страви;

економія грошей — так само як і в простих магазинах, онлайн-супермаркет може пропонувати спеціальні акції на певні товари, крім того, доставка продуктів Турбо має окрему бонусну систему TurboCoin, де потрібно накопичувати бали, якими можна розплатитися за покупку;

замовити доставку можна у зручний час – наприклад, доставка Turbo працює з 08:00 до 21:00, тому зможете запросто поповнити холодильник увечері після роботи або перед гулянням.

Розвозити замовлення будуть велокур’єри. Власні даркстори (магазини) сервісу знаходяться по всьому Києву, тому доставка займатиме від 15 хвилин. При цьому якість продуктів завжди на висоті.

Критерії вибору сервісу доставки продуктів

У Києві зараз можна знайти десятки сервісів доставки продуктів. Кількість представлених компаній постійно зростає. Якщо збираєтеся зробити замовлення вперше, то спочатку ознайомтеся з правилами вибору відповідного сервісу. У цій ситуації варто звернути увагу на такі критерії:
Швидкість доставки замовлень – у кур’єрів Turbo на це йде від 15 хвилин, доставка здійснюється по всьому місту із власних дарксторів, які розміщені у різних районах.

З якими саме магазинами або супермаркетами співпрацює сервіс. Це дозволяє зрозуміти не лише асортимент продукції, а й чи можна розраховувати на знижки. Кур’єри сервісу Турбо доставляють продукти з власних магазинів, тому можна не сумніватися у високій якості товару. Також усі товари доставляються у термосумках.

Максимальна вага. Найчастіше доставку використовують у тому випадку, коли потрібно нести великі пакети. Сервіс доставки продуктів Turbo розвозить замовлення вагою до 12 кг.

Зручність сайту. Чим легше використовувати сервіс, тим краще для клієнтів. Крім того, Turbo має окремий мобільний додаток для простого та швидкого замовлення – зібрати необхідний набір продуктів можна з машини по дорозі додому або ж досиджуючи робочий час в офісі, щоб до прибуття додому вже чекав пакет.

Додаткові пропозиції. До таких можна віднести бонусну систему TurboCoin, а також безкоштовну доставку при замовленні від 400 грн.

Сучасний ритм життя не завжди дозволяє витрачати час на походи численними магазинами. Ми впевнено використовуємо роботи-пилососи, пральні та посудомийні машини, а також іншу техніку для полегшення життя. Доставка продуктів – нова тенденція, яка дозволяє швидко поповнити запаси та забезпечити собі необхідний раціон.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.