Новини

Невдало пожартував – тепер судитимуть: буковинцю “світить” 5 років ув’язнення

На Буковині поліцейські передали до суду обвинувальний акт щодо чоловіка за незаконне заволодіння автомобілем.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, пише molbuk.ua

Під час досудового розслідування слідчі поліції встановили, що у селі Перебиківці двоє знайомих разом розпивали алкогольні напої. Після застілля 38-річний буковинець вирішив пожартувати над своїм 25-річним другом. Він скористався тим, що власник залишив авто без нагляду з ключами в замку запалення та заволодів ним. Від’їхавши приблизно за кілометр, чоловік залишив транспортний засіб поблизу автобусної зупинки в селі Перебиківці та пішов додому.

Правоохоронці одразу відреагували на звернення заявника про зникнення авто, оперативно встановили місцезнаходження та особу, причетну до його незаконного заволодіння.

Слідчі поліції завершили досудове розслідування за цим фактом. Порушнику інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 1 лютого житель села Перебиківці заволодів легковиком свого односельчанина. Правоохоронці розшукали автомобіль та повернули його власнику. За скоєне правопорушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.