Новини

У міноборони розповіли, чи буде загострення на фронті до 9 травня

За словами заступника міністра оборони Ганни Маляр, за час війни вже було чимало святкових дат, коли від ЗС РФ чекали провокацій та посилень обстрілів, але цього не сталося. Проте українці мають бути готові до підступності супротивника.

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр розповіла, чи варто чекати на загострення на фронті 9 травня. Про це вона 8 травня написала у своєму Telegram-каналі.

На думку Маляр, неможливо на 100% стверджувати чи спростовувати те, що росіяни можуть щось готувати на 9 травня в Україні.

Заступниця міністра зазначила, що з початку повномасштабного вторгнення РФ від росіян чекали загострення на різні святкові дати, проте нічого такого не відбувалося.

“Вірогідність загострення буде завжди, незалежно від дати, доки триватиме війна. Те, що росіяни люблять дати та історичні паралелі — так. Але вже було чимало історичних та святкових дат, до яких вони “не загострилися”. Тому, загострення може бути, може не бути. Ми завжди маємо бути готовими до підступності ворога та оборони”, — підкреслила Маляр.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.