Новини

«Ніхто не буде мати перешкод»: посадовиця емоційно відреагувала на критику щодо турнікету в ратуші Чернівців

Облаштування пропускної системи з турнікетом у ратуші Чернівців – це “певна пересторога”, яку міськрада виконує за рекомендацією СБУ та поліції.

Про це у своєму відеозверненні у Facebook повідомила секретарка Чернівецької міськради Марина Кирилюк, пише molbuk.ua

Вона зазначила, що сьогодні інформаційний простір Чернівців сколихнула новина про встановлення цього турнікету.

“Вона (новина) була неймовірно вражаюча, навіть більше, ніж град кілька днів тому… Ні, не про чергові мільйони гривень, втрачені за минулий рік на марнотратстві. А про встановлення турнікету. Ну, 8,5 млн грн, вкрадених з бюджету – це була така-собі історія, нецікава. А турнікет у міській раді став просто скандалом… “Утискають”, “зажимають”, “забороняють” і інші варіанти трактування…”, – іронізує Кирилюк у своєму відеозаписі.

Посадовиця додала, що “всі будуть мати вільний доступ” до міськради, “хто має чіткі, правильні, зрозумілі цілі”.

“Попередня домовленість, заява, участь в комісії – без проблем! Працівники, депутати! Ніхто не буде мати перешкод”, – сказала секретарка міськради.

Також вона додала, що пропускна система у ратуші поширюватиметься не на все приміщення міськради, а лише не певну її частину. Посадовиця також додала, що в інших містах, як, скажімо, у Львові, Луцьку та Ужгороді, в міськрадах також встановлені такі турнікети.

“Нагадаю вам, коли ви йдете в суд, то обов’язково проходите турнікет. Чому ж ви не бойкотуєте і не бастуєте, що в судах у нас турнікети? Це просто певна пересторога, яка була також рекомендована СБУ, поліцією, і ми її виконуємо”, – зазначила у своєму відео Марина Кирилюк.

Раніше повідомлялося, що у коридорі на вході до Чернівецької міської ради встановили турнікет, який обмежуватиме прохід людей у ратушу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.