Новини

Чиновник розповів, коли почнуть ремонтувати перехрестя у центрі Чернівців

Наступного тижня завершується прийом заявок від охочих взяти участь у тендері на капітальний ремонт території перехрестя вулиць Хмельницького та Університетської.

Про це під час прямого ефіру у Facebook повідомив заступник Чернівецького міського голови Василь Зазуляк, пише molbuk.ua

Йдеться, зокрема, про проєкт міжнародної технічної допомоги “Місто для людей: дружнє до пішоходів середмістя”, завдяки якому на місці несанкціонованої парковки з’явиться сучасний громадський простір.

Василь Зазуляк розповів, на якому етапі зараз робота над цим проєктом.

“Усі підготовчі роботи були проведені, підписані всі угоди. Цей проєкт проходить тендерні процедури. Активно заявляються учасники, які хочуть взяти участь у тендерних роботах. На наступному тижні завершується прийом заявок. Потім – аукціон, де виберуть переможця тендеру. І дуже сподіваюся, що цього року роботи по цьому проєкту будуть завершені”, – зазначив чиновник.

Будівництво реалізовуватимуть за співфінансування Чернівецької міськради та Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.

Зокрема, співфінансування від GIZ – 50 тисяч євро (приблизно 1,5 мільйона), решта – 4,5 мільйона гривень – з міського бюджету.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.