Новини

Територію колишньої лікарні у Чернівцях «пустять з молотка»

У Чернівцях упорядкують територію по вулиці Південно-Кільцевій, 1А, де до 2019 року розміщувалася лікарня №2 з офтальмологічним та лор-відділеннями, а до того – дитсадок.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила депутатка міськради Тетяна Шепелько, пише molbuk.ua

За словами депутатки, на найближчій сесії міськради ділянку поділять, щоби в майбутньому продати її саме як комунальну землю.

“З хороших новин: нарешті у міської ради дійшли руки впорядкувати землю під “заброшкою” на Південно-Кільцевій 1 а (колишня лікарня, ще раніше колишній дитячий садочок “Росинка”). На сесії, яка відбудеться 28 травня, буде розглянуто проєкт рішення, яким земельну ділянку під “заброшкою” ділять, аби в подальшому мати можливість запропонувати інвесторам саме комунальну земельну ділянку для облаштування на тому місці або спортивного центру, або медичного центру, або дитячого закладу. Однозначно це має бути щось для громади”, – повідомила Тетяна Шепелько.

Нагадаємо, у 2019 році лікарня №2, яка розташовувалася у частині будівлі колишнього дитсадка (інша частина залишалася закинутою), об’єдналася з міською лікарнею №1 і переїхала на вулицю Героїв Майдану, 226.

За кілька років простою закинута будівля колишньої лікарні-дитсадка перетворилася на притулок для безхатьків.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.