Новини

Обміняти посвідчення можна у ЦНАПах: де на Буковині надають таку послугу

У Чернівецькій області кілька ЦНАПів надають послуги сервісних центрів МВС.

Повідомили у сервісному центрі ГСЦ МВС в Чернівецькій області.

Центр надання адміністративних послуг у селі Великий Кучурів відновив надання послуг сервісних центрів МВС.

Тимчасова зупинка його роботи пов’язана з перепідписанням узгодженого рішення та оновленням обладнання. Він запрацював 20 березня 2024 року. За цей час тут здійснено понад 30 операцій з обміну посвідчення водія та понад 20 реєстраційних дій з транспортними засобами.

Відвідувачі ЦНАПу відзначають оперативну роботу з надання державних адміністративних послуг, що здійснюється у тандемі з сервісним центром МВС смт Глибока.

Надання послуг сервісних центрів МВС в регіоні також здійснює Сокирянський ЦНАП. Від початку року тут виконано майже 100 операцій з обміну посвідчення водія та майже 30 реєстраційних дій з транспортними засобами. Даний ЦНАП результативно взаємодіє з сервісним центром МВС смт Кельменці.

“Сервісні центри МВС активно співпрацюють з ЦНАПами для локального розширення отримання державних адміністративних послуг громадянами. З часом послуги сервісних центрів МВС стануть доступними в Сторожинецькому, Новодністровському, Недобоївському, Вижницькому, Ванчиківському та Вікнянському ЦНАПах”, – розповідає заступник начальника регіонального сервісного центру ГСЦ МВС в Чернівецькій області Сергій Сушинський.

У ЦНАПах доступні такі послуги сервісних центрів МВС:

обмін посвідчення водія (без складання іспитів);
видача нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого;
державна реєстрація нового транспортного засобу (без експертного огляду);
перереєстрація транспортного засобу у зв’язку зі зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, установлення газобалонного обладнання.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.