Новини

На Буковині попрощалися із захисником, що загинув на війні

Сьогодні, 21 квітня, Буковина попрощалася із захисником Ігорем Дидаком. Жителі Сокирянщини провели воїна в останню дорогу.

Про це повідомляє Сокирянська міська рада, пише molbuk.ua

Ігор Дидак став на захист Батьківщини із перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну. Чудовий син, найкращий у світі батько, вірний чоловік, хороший брат… Вічний спокій військовослужбовець знайшов в місті Сокиряни – на кладовищі житлового масиву “Та гора”.

“Провели воїна в останню дорогу сотні небайдужих жителів громади, друзі, колеги, бойові побратими, заступники міського голови Іван Гангал та Оксана Бабій, начальник другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Іван Серебрянський та колектив установи.

Начальник другого відділу Дністровського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Іван Серебрянський зачитав Лист пошани та скорботи Президента України – Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського, який вручено дружині захисника на знак глибокої вдячності за жертовне служіння в лавах ЗСУ. Президент схиляється перед відвагою, стійкістю та патріотизмом Воїна, чинами якого уславлений Володимирів Тризуб”, – йдеться у повідомленні від Сокирянської міської ради.

Вічна і світла пам’ять!

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.