Новини

Запама’ятайте їх!: українські артисти, які радіють війні

Про зрадницю з Буковини Ані Лорак, Таїсію Повалій, Регіну Тодоренко знають всі. Ці співачки проміняли Україну на російські рублі. Але не тільки вони зрадили свою батьківщину і рідних людей.

Ось ще імена народжених в Україні “зірок”, які не просто не засуджують дії Путіна і його посіпак, а цілком навіть підтримують.

Міша Марвін
Співак народився у Чернівцях, пробував свої сили у всіляких талант-шоу. Будучи студентом Решетняк (справжнє прізвище Міши Марвіна) узяв собі псевдонім Майк Бейс і вирішив підкорювати шоу-бізнес. Але концертів у нього не було… Та потім він здружився з російським лейблом Black Star – з 2015 року Міша співав і гоцав під дудку Тіматі.

Цікаво, що після повномасштабного вторгнення українець нібито подружився з головою і заявив, що порвав кінці з російським лейблом і навіть висловився проти війни. Але восени на Black Star вийшла нова пісня Марвіна, а його дописи про засудження війни в Україні зі сторінок у соцмережах зникли.

Анна Асті
Анна Дзюба – ще одна співачка, яка продала Україну заради вогнів Москви. Вона народилася у Черкасах і стартонула з дуету Артік і Асті, який створив продюсер і співак із Запоріжжя Артем Умріхін. Зараз у Ані в столиці “оркостану” два салони краси і час від часу вона поспівує – записує пісеньки в дуетах з пропагандистами на кшталт Кіркорова.

Севіль Валієва
Місце Асті в дуеті зайняла Севіль Валієва. Вона народилася в Узбекістані, куди її предків – кримських татарів – було депортовано радянською владою. На зорі незалежності України її родина повернулася на історичну батьківщину – в Сімферополь і отримали українські паспорти.

Дівчина брала участь у телевізійних шоу-талантів на українському ТБ, але через деякий час відправилась до Росії на “Голос”. Там і залишилась. Зараз вона активно постить гламурні фоточки в Instagram, виступає на “пєснях года” і жодним словом не обмовилась про те, що росіяни вбивають її співвітчизників.

Марі Краймбрері
Марі Краймбрері дуже популярна серед молоді. До 24 лютого була популярна навіть серед української молоді.

Дівчина народилася у Кривому Розі і в свідоцтві про народження записана як Марина Вадимівна Жадан (ні, вона не родичка славетного Сергія Жадана).

В Москву з України вона переїхала заради свого бойфренда, хоча її батьки були проти того, аби донька їхала в Росію. Та тоді Марі плювати хотіла на батьків, а зараз плює на всіх українців – з 24 лютого вона жодного разу не висловилась проти війни.

Юра Бардаш
Бардаша в українському шоу-бізі називали відкривачем талантів. І подейкують, що саме йому має завдячувати популярністю Wellboy і низка інших артистів.

До 24 лютого Бардаш то вляпувався в скандали через свої проросійські висловлювання, то знову набував поваги серед українців через якісь дріб’язкові досягнення у праці на благо вітчизни… В перші дні повномасштабної війни він навіть трохи волонтерив на благо ЗСУ…

Але потім Юру “попаяло” (кажуть, що через наркотики) й він перебрався в Грузію. А звідти – у Москву.

Так якщо вище згадані виконавці поводять себе, як амеби, то Бардаш всерйоз проголосив себе філософом і розповідає своїм таким же “попаяним” підписникам про те, як в Україні погано, і як у Росії добре.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.