Новини

Ракам – торгові угоди, а Терезам – сприятливі зустрічі: гороскоп на 16 травня

Гороскоп на завтра, 16 травня, радить Ракам розраховувати на допомогу друзів, інакше ймовірність успіху буде близька до нуля.

Неділя сприяє матеріалізації того позитивного, що намітилося в попередні дні тижня, повідомляє “УНІАН”.

Овен

Ймовірні головні болі, отруєння, пожежі. Не виключено великі фінансові втрати, крадіжки. Ні в якому разі не пускайтеся в нові ризиковані заходи. Скасуйте всі поїздки, подорожі.

Телець

Ваша передбачливість завтра і сміливість рішень збільшать шанси на успіх. Життєвий потенціал поступово почне зростати, що позначиться на посиленні сексуальної енергії та особистої чарівності Тельця.

Близнята

Будьте готові завтра до того, що хто-небудь з ранку зіпсує вам настрій на весь день. Постарайтеся не призначати на першу половину дня зустрічей і візитів. Хороший відпочинок і повноцінний сон повернуть вам бадьорість і оптимізм.

Рак

Триває сприятливий період для торгових угод і ризикованих підприємств. У цей період вам необхідна підтримка; розраховуйте на допомогу друзів, інакше ймовірність успіху буде близька до нуля.

Лев

Завтра сприятливі звернення до начальства або в урядові організації, проте свої плани потрібно тримати при собі, інакше в другій половині дня всі починання можуть бути перекреслені.

Діва

Перша половина дня може принести засмучення і розчарування. Ймовірні конфлікти з родичами. У другій половині дня настане перелом. Любовні відносини або спілкування з друзями розкриють нові можливості.

Терези

Завтра ви відчуєте себе більш щасливими, якщо вийдете за звичайні рамки. Сприятливі нові знайомства – можна блиснути, показати себе з кращого боку. У деяких представників знака можливі несподівані неприємності, які можуть значно ускладнити відносини з родичами.

Скорпіон

День в цілому буде сприятливий. Увага до співрозмовника дозволить їм багато неупереджено оцінити і обміркувати. Зірки рекомендують в цей день поводитися більш стримано, ніж завжди.

Стрілець

Перша половина дня неділі обіцяє заступництво вищих сил. У другій половині дня сімейні проблеми вийдуть на перший план, віднімуть багато сил і спричинять витрати. Рекомендуються усамітнення і спілкування з природою.

Козеріг

Важливе значення завтра матимуть моральне очищення, духовність, інтуїція. Деяка суєта в другій половині дня зажадає від вас зібраності та стриманості. Необхідно переосмислити минуле.

Водолій

Будьте завтра обачні у вчинках і словах. Уникайте самовпевненості, самозамилування і негативного ставлення до розумної критики. У другій половині дня ймовірно несподівана звістка, яка змусить вас з головою зануритися в сімейні справи.

Риби

Неділя буде сприятлива для підбиття підсумків, великих покупок, придбання нерухомості, укладення шлюбів. У першій половині дня деяка розгубленість і невпевненість в собі можуть стати причиною дрібних непорозумінь.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.