Новини

«Гарно так» – у Чернівцях відкрили новий АЗК «БРСМ-Нафта» ‒ фото, відео*

Сьогодні в Україні на ринку пального досить висока конкуренція. Тож автолюбителям та всім шанувальникам зручності складно довести, що таке справжня якість пального та сервісу.

А якщо ми все ж таки спробуємо?)

У Чернівцях запрацював новий автозаправний комплекс БРСМ-Нафта. Команда АЗК плідно працювала над цим проєктом, щоб створити ідеальне місце для вашого комфорту. І ось, – перед вами сучасний автозаправний комплекс, що має все необхідне для мандрівки без неприємних перешкод.

Директор стратегічного маркетингу та розвитку “БРСМ-Нафта” Олександр Мельничук розповів, як мережа пального розвиває бізнес попри війну та що робить заради того, щоб перемогти спільного ворога.

– Сьогодні відкриття нового АЗК “БРСМ-Нафта” у Чернівцях. Скажіть, будь ласка, яким він є за рахунком та чим особливий для ваших відвідувачів?
– Це 211-ий комплекс торговельної марки “БРСМ-Нафта” в Україні, він особливий тим, що зроблений абсолютно за новим форматом. Таких комплексів по Україні всього є не більше п’яти. Кожен наш клієнт може помітити, що тут досить великий торгівельний зал з досить багатим асортимент продуктів. Ми доповнили нашу мережу такими ексклюзивними новинками, як власне випікання піци. Тобто процес відбувається від “А” до “Я”, ми замішуємо тісто для піци та випікаємо її для відвідувачів. Також варто згадати наші соковиті та смачні бургери, що доповнює широкий вибір фастфуду.

– Зараз серед гравців ринку пального досить висока конкуренція у напрямку сервісу. Назвіть переваги мережі БРСМ-Нафта?
– Дійсно конкуренція дуже висока. Всі гравці ринку пального зрозуміли, що повинні боротися за кожного клієнта, через те, що відбувся великий відтік українців за кордон. І ми вже боремося не з якістю пального, адже вона у всіх досить висока сьогодні, оскільки все пальне завозиться з Європи. Ми зараз конкуруємо на рівні сервісів. Місія нашої мережі – це турбота про людей та авто, ось наша робота. Ми турбуємося про нашого клієнта, намагаємося надати йому максимальну якість сервісу, запропонувати великий асортимент товару. Щоб людина заїхала і потрапила не просто на заправку, а в супермаркет із заправкою. І для цього в нас підібрана найкраща, на мою думку, команда.

– Що таке, на вашу думку, відмінна якість сервісу?
– Відмінна якість сервісу – це коли ти, заїжджаючи на автозаправний комплекс, впевнений в тому, що тут зможеш скуштувати свіжу випічку, фастфуд і це все готуватимуть при тобі. Коли ми проєктували цей автозаправний комплекс, то зробили окрему кухню, на якій при замовнику ми випікаємо піцу, робимо бургери, хот-доги, круасани, тобто все відбувається на очах нашого клієнта.

– Чи плануєте розширювати спектр послуг на ваших АЗК “БРСМ-Нафта”?
– Можливо, адже ми постійно експериментуємо, вивчаємо і дивимося на попит, цікавимося, що хоче наш споживач. Тільки постійно експериментуючи, можна досягти лідерства на ринку і надавати відмінну якість сервісу.

– Чи будуть рости ціни на пальне?
– Ціни будуть дійсно зростати, і це досить причинне та об’єктивне. Тому що держава повернулася до воєнного оподаткування. Якщо в нас спочатку війни податок на додану вартість становив 7%, аби втримати вартість пального, то з першого числа цього місяця все повернули на довоєнні рейки. Податок сягнув – 20%, акцизи також зросли, що відповідно спричинить підвищення вартості. Проте, на сьогодні ми подолали близько 50% від загальної суми підвищення. Максимальні ціни на пальне, ми зможемо побачити десь у середині серпня.

– Зараз наша країна переживає складний час? Тож розкажіть, як мережа БРСМ-Нафта допомагає Україні перемогти спільного ворога?
– Ми максимально виконуємо все, що залежить від нас. Ми відкрили власний благодійний фонд “Благо БРСМ”, до якого ми залучили армію наших клієнтів. Усі наші відвідувачі, що користуються програмою лояльності “БРСМ PLUS”, можуть донатити частину своєї знижки. Їм не потрібно з гаманця діставати кошти, вони можуть 10, 15, 50% або навіть 100% зі своєї знижки передавати у наш фонд. Ми вже гроші акумулювали і змогли закупити зимову форму, гумові черевики і зараз почався новий збір на FPV-дрони. FPV-дрони – це дрони-камікадзе, які дуже необхідні зараз на фронті. Тому що завдяки їм військовим досить успішно вдається воювати з нашими ворогами.

Регіональний директор мережі “БРСМ-Нафта” Анатолій Курик також додав, що гарний сервіс – основа успіху АЗК.

– Скажіть, будь ласка, що людина запам’ятає після візиту на ваш автозаправний комплекс?
– Ми рекомендуємо саме наш комплекс, тому що ми боремося за кожного нашого клієнта, піклуємося і надаємо відповідний сервіс, де можна все придбати і також скуштувати ароматну каву, скуштувати смачної піци, круасани.

Також 24 липня, у день відкриття нового автозаправного комплексу “БРСМ-Нафта” до Чернівців завітав відомий український музикант CHEEV (Владислав Чижиков).

– Скажіть, будь ласка, ви сьогодні приїхали до Чернівців з концертом. Ви зупинилися на АЗК “БРСМ-Нафта”, щоб поїсти?
– Зараз триває мій тур. Вчора був Івано-Франківську, і сьогодні ми даємо концерт у Чернівцях. Зараз не вистачає часу десь поїсти в ресторані. Тому ми вирішили заїхати на АЗК, взяти піцу, хот-доги і випити каву.

– Що вас надихає сьогодні? Звідки ви черпаєте енергію?
– Напевно, у цьому мені допомагає кава. Якщо немає часу поспати, то в нагоді стає кава.

– Чи були ви раніше у Чернівцях? Можливо, є якісь улюблені місця?
– Ні, ніколи не був у Чернівцях, сьогодні вперше. Сподіваюся, що встигну побачити вашу архітектуру, але, на жаль, зазвичай не встигаю познайомитися з містом, бо відразу їду на радіо, потім саунд-чек, за ним концерт і потяг назад додому…

Адреса нового АЗК “БРСМ-Нафта”:
м. Чернівці, вул. Комунальників, 2

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.