Новини

У Чернівцях ремонтують приміщення, де планують відкрити реабілітаційний центр

У Чернівецькому обласному госпіталі ветеранів війни триває ремонт приміщення, де планують розмістити інноваційний реабілітаційний центр “Recovery”. Там надаватимуть послуги з відновлення захисникам і захисницям, котрі зазнали поранень у російсько-українській війні.

За інформацією Чернівецької обласної ради, наразі там демонтують підлогу та стіни, щоб облаштувати комфортні для військових палати. Центр розмістять у триповерховій будівлі.

Планується, що на першому поверсі розташують кабінети, де фахівці Центру працюватимуть з пацієнтами, а на інших двох створять місця для стаціонарного перебування, по 30 ліжок на кожному поверсі.

Для зручності пацієнтів у приміщені також планують встановити пасажирський ліфт. Адже наразі там функціонує лише транспортний.

“Реабілітаційний центр “Recovery” на Буковині стане дванадцятим в Україні інноваційним закладом для захисників і захисниць. Нагадаємо, що його створення передбачено Меморандумом про партнерство та співпрацю, який підписали Чернівецька обласна рада, Чернівецька обласна військова адміністрація та проєкт RECOVERY Віктора й Олени Пінчуків”, – йдеться у повідомленні облради.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.