Новини

Працювати доведеться усю ніч: через заміну каналізаційного колектору великий район Чернівців без води

У Чернівцях на вулиці Ясській тривають ремонтні роботи в каналізаційній мережі. Через складність робіт працювати підрядникам доведеться усю ніч

Про це повідомляє “Чернівціводоканал”.

“Працювати треба на глибині 6 метрів, а стічні води постійно затоплюють шахтний колодязь. Водопостачання максимально обмежили або відключили, але і за таких умов підрядній організації працювати доведеться всю ніч: за попередніми розрахунками водопостачання зможуть відновити не раніше 5 години ранку. Оператори відкачувальної техніки взагалі не матимуть сну найближчої доби – до ранку працюватимуть на Ясській, а потім переїдуть на Каштанову”, – йдеться у повідомленні.

Другий день відбуваються роботи із заміни каналізаційного колектору і прилеглих до нього мереж в районі перехрестя вулиць Головна-Ясська.
Відсутнє водопостачання на вулицях: Ясcька, Головна (частково), Брянська, Миколайчука, Л.Кобилиці, Фізкультурна, Руданського (частково), Криворізька, Залозецького (частково), Руданського (частково), Пр.Незалежності (частково), Небесної Сотні (частково), Полетаєва та прилеглі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.