Новини

Безкоштовну консультацію терапевта можна отримати у медичному центрі «Базисмед»*

Що робити, куди звернутися, якщо ви чи ваші близькі захворіли, а сімейний лікар не відповідає на дзвінок або ж ви не в змозі прийти до нього на прийом?

Наразі багато лікарів готові дистанційно спілкуватися з пацієнтами, які з тих чи інших причин фізично не можуть бути присутніми у закладах охорони здоров’я просто зараз. Зокрема у медичному центрі “Базисмед” у Чернівцях можна отримати БЕЗКОШТОВНУ КОНСУЛЬТАЦІЮ терапевта, який приймає за телефоном гарячої лінії усіх, хто потребує лікарської допомоги.

Для чого потрібна безкоштовна консультація лікаря телефоном?

Запровадження такої інновації у закладі пояснюють бажанням підвищити якість обслуговування пацієнтів і створити систематизований та ефективний підхід до надання послуг центру. Також у МЦ “Базисмед” переконані, що дистанційне консультування є важливим інструментом для надання вчасної і адекватної медичної допомоги пацієнтам. А ще такий спосіб комунікації, окрім того, що зекономить час пацієнта, допоможе врятувати життя і здоров’я людям у сезон поширення вірусів, бо повністю виключає контакт із потенційно хворими пацієнтами та лікарями.
БЕЗКОШТОВНА КОНСУЛЬТАЦІЯ терапевта в МЦ “Базисмед” дозволяє пацієнтові отримати професійну допомогу для покращення свого стану здоров’я, а не займатися самолікуванням чи вдаватися до порад знайомих. Тож якщо ви занедужали, не шукайте порад на форумах або ще десь – зверніться до лікаря!

Хто такий лікар-терапевт гарячої лінії?

Безкоштовні консультації у медичному центрі “Базисмед” надають лікарі-терапевти – кваліфіковані фахівці, які мають вищу медичну освіту і практичний досвід у медицині.

Варто пам’ятати, що терапевти, які відповідають на дзвінки гарячої лінії, не приймають пацієнтів амбулаторно. Вони лише лікарі-координатори, які в основному взаємодіють із клієнтами. Водночас терапевти МЦ “Базисмед” – це ваші особисті помічники у галузі здоров’я, які нададуть необхідну допомогу у будь-якій ситуації.

Як підготуватися до консультації лікаря телефоном?

До телефонної розмови з лікарем слід підготуватися заздалегідь.
Ви повинні озвучити всі питання, які вас турбують, детально описати симптоми і ступінь їх прояву.
Якщо є результати аналізів або інших обстежень, їх теж потрібно озвучити.
Будьте готові записати рекомендації лікаря.

Лікар повинен переконатися, що ви все правильно зрозуміли і потім зможете виконати всі його рекомендації.
Зверніть увагу, що консультація лікаря в телефонному режимі у багатьох випадках може бути альтернативою повноцінному прийому, крім тих, коли необхідний огляд, інструментальне обстеження пацієнта і встановлення діагнозу.

Чим допоможуть лікарі-терапевти гарячої лінії “Базисмед”?

– Приймають дзвінки на телефон гарячої лінії, надають необхідні інформацію та рекомендації в усній формі.
– Скоординовують подальші дії пацієнта, коли йому потрібна консультація вузького спеціаліста для уточнення діагнозу чи виникли питання стосовно аналізів, прийому певних ліків або проведення необхідних маніпуляцій.
– Консультують пацієнтів: ви маєте можливість отримати чіткі відповіді від кваліфікованих лікарів-практиків.
– Надають консультації і допомогу особам, які мають медичне страхування. Ви можете звернутися до лікаря гарячої лінії, щоб уточнити інформацію стосовно вашого випадку.
– Швидко і ефективно допомагають організувати екстрену і планову медичну допомогу.
– Надають рекомендації, які допоможуть покращити спосіб життя пацієнтів: з отриманої під час розмови інформації терапевт може порадити, що краще впливатиме на ваше самопочуття і здоров’я.

Лікарі-терапевти МЦ “Базисмед” готові допомогти кожному, хто цього потребує, де б ви не перебували – на роботі, вдома чи в дорозі.
Безкоштовна консультація терапевта МЦ “Базисмед” – це ще один крок у напрямку покращення доступності і якості медичних послуг центру для кожного. Адже здоров’я кожного пацієнта є пріоритетом для лікарів МЦ “Базисмед”. Тому не соромтеся звертатися з будь-якими запитаннями.

Телефонуйте до лікарів-терапевтів гарячої лінії “Базисмед” за номером 050 371 62 81, з 08.00 до 20.00.
Ваше здоров’я – завжди у надійних руках!

Акредитаційний сертифікат МОЗ України МЗ №015184, виданий 2 березня 2021 року

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.