Новини

Приберуть старі і встановлять нові: у парку у Чернівцях з’являться дитячі та екстремальні атракціони

У центральному парку імені Т. Шевченка з’являться нові атракціони.

Про це, підсумовуючи діяльність КП “Центр культури та дозвілля ім. Т. Шевченка”, розповіла директорка Марта Шумілова-Лисякова.

У 2023 році атракціонний комплекс поповнився одним новим атракціоном “Паровозик”. У 2024 році може з’явитися ще 2 дитячі та 2 екстремальні атракціони. Наразі загалом у парку є 39 атракціонів.

У коментарі molbuk.ua Марта Шумілова-Лисякова зазначила, що триває стадія перемовин та узгодження всіх умов співпраці із підприємцями.

“Атракціонний комплекс – це локація, де у парку розташовані атракціони. Це не комунальні атракціони, а приватних підприємців, які здійснюють свою діяльність на вигідних умовах для нашого КП “Центр культури та дозвілля ім.Т.Шевченка”. Запрезентуємо нові атракціони, коли підпишемо з підприємцями угоди співпраці та почнеться монтаж. Також зараз займаємось процесом списання нерентабельних та старих атракціонів, щоб звільнити місця для нових, які будуть цікаві та приноситимуть більший дохід підприємству”, – пояснила Марта Шумілова-Лисякова.

Також у планах на 2024 рік – ремонт скейтмайданчику, створення нових просторів та проведення якісних, креативних заходів різного формату та допомога ЗСУ.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.