Новини

Працюють пункти незламності та обігріву: на Буковині посилено готуються до морозів

Всі екстрені служби на Буковині готові до роботи у посиленому режимі. Пункти незламності працюють цілодобово. У них можна зігрітися, зарядити телефон, скористатися інтернетом та випити чаю. Всі пункти забезпечені генераторами.

Про це повідомив голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, передає molbuk.ua

Також у Чернівецькій області є 30 медичних закладів, що мають пункти обігріву. У них можна звернутися по огляд лікарів, у разі переохолодження.

Мапа з розташуванням “Пунктів незламності” доступна в застосунку “Дія”. Її можна завантажити для перегляду офлайн. З актуальним переліком “Пунктів незламності” можна ознайомитися за посиланням.

Як відомо, синоптики прогнозують погіршення погоди. Сьогодні ввечері, 7 січня, та вночі 8 січня буде значний снігопад, пориви вітру та хуртовини.

Температура повітря опуститься до -11-16 морозу, а в горах до -20.

Ситуація на дорогах може бути ускладненою через ожеледицю і налипання мокрого снігу.

“Шановні водії, якщо є можливість, найближчими днями утримайтеся від поїздок, особливо на далекі відстані. Водіям великогабаритного транспорту варто користуватися майданчиками для відстою, розташованими вздовж державних доріг.
Пішоходам — бути максимально обачними на дорогах!” – застерігає очільник ОВА.

Дізнатися актуальну інформацію щодо стану автомобільних доріг можна вже зараз за телефоном цілодобової гарячої лінії штабу з ліквідації наслідків негоди, яка насувається в Україну:

+38 067 400 60 80

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на дорогах звертайтеся за номерами: 101, 102 та 103.

Раніше повідомлялося, що з 8 січня на Буковині значно погіршиться погода.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.