Новини

Пожежа у селі на Буковині та зміни для іспитів водіїв: головні новини минулої доби

Вогонь знищив будинок: у селі Остриця сталася пожежа – фото

1 грудня о 18 год 18 хв на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу житловому будинку у селі Остриця Чернівецького району. На момент прибуття рятувальників площа пожежі сягнула 240 кв.м.

У сервісних центрах МВС Буковини запровадили пілотний проект: водії зможуть складати іспити лише у Чернівцях

1 грудня у сервісних центрах МВС Чернівецької області стартував пілотний проєкт “Прозорі іспити”. Віднині екзаменаційну діяльність у регіоні здійснює лише сервісний центр МВС №7341 міста Чернівці за адресою: вул. Руська, 248 М.

Даний сервісний центр МВС, який приймає іспити у майбутніх водіїв, став своєрідним екзаменаційним хабом. Він обладнаний відеокамерами з аудіозаписом, які фіксують звук та не залишають сліпих зон. Це виключає будь-яку можливість ймовірного втручання в процес складання іспиту. Транспортні засоби для складання іспитів оснащені камерами, що в повній мірі фіксують процес приймання іспитів і роблять його максимально прозорим.

Клічук розповів, коли в Чернівцях розпочнуть заміну магістрального водогону

У Чернівцях лише зараз підходять до початку реалізації проєкту із заміни дністровського водогону. Перший етап робіт із заміни водогону з Дністра, на який німецький банк виділив 52 мільйони євро, мав розпочатися у вересні. Проте досі тривають бюрократичні процедури. Мер висловив надію, що з початку 2024 року лід таки “зрушиться”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.