Новини

На заході України вирувала негода: які наслідки

У Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях погіршилися погодні умови.

Вчора у цих областях вирувала негода.

Через налипання мокрого снігу на Львівщині станом 8.00 знеструмлені 305 населених пунктів. 121 – повністю. 184 – частково.

Найбільше відключень на Жидачівському, Перемишлянському, Миколаївському та Стрийському напрямках.

У Тернопільській області вчора ввечері теж погіршилися погодні умови: сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця, сильні пориви вітру.

Через це патрульна поліція ввела заборону на рух великовагових транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення. Обмеження діяло на автодорозі Н-18 Івано-Франківськ-Бучач-Тернопіль.

На дорогах працювала снігоприбиральна техніка.

В Івано-Франківській області через погіршення погоди ввечері поліцейські та рятувальники допомагали людям витягувати автівки із заметів.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій в області повідомили, що станом на 21:00 рятувальники відбуксирували на проїжджу частину дороги чотири авто, в яких перебували шестеро людей. Також вони прибрали дерево, що впало на проїжджу частину шляху та перекрило рух.

Чернівецьку область негода оминула. Сьогодні, 2 грудня, синоптики прогнозують опади у вигляді мряки, туман. Вітер південно-східний 3-8 м/с. Температура у Чернівцях +3°+5°, по області +2+7°.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.