Новини

На Буковині почали діяти тимчасові обмеження у русі: що про це відомо

З 15 по 24 листопада стартує реконструкція залізничної колії, що у селищі Неполоківці Чернівецького району. У зв’язку із цим буде тимчасово перекрито рух транспорту через залізничний переїзд, що на 208 кілометрі дороги Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига (на Кишинів). Водночас з метою безпеки дорожнього руху з 15 листопада до 1 квітня перекриють проїзд через перевал “Шурдин”.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Чернівецькій області.

Приватні та громадські транспортні засоби будуть об’їжджати місце робіт дорогою 026118 Кіцмань – Ошихліби – Неполоківці – Берегомет, а також вулицями Руданського та Суворова, що у Неполоківцях. Схема об’їзду наведена нижче.

Просимо водіїв бути уважними під час руху дорогою Н-10, зважати на нові дорожні знаки та неухильно дотримуватися їхніх вимог.

Також з 15 листопада до 1 квітня рух перекриють через перевал “Шурдин”.

“Він є частиною дороги Т-26-09/Р-62/ – Долішній Шепіт – КПП “Руська”. Це рішення ухвалено з метою безпеки дорожнього руху, відповідно до п. 7 “Порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках доріг загального користування””, – йдеться у повідомленні від Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Чернівецькій області.

Взимку на “Шурдині” часто бувають сильні снігопади, тумани, які ускладнюють проїзд. Дорога на перевалі з гравійним покриттям, вузька і має чимало дуже крутих вигинів. У таких умовах ризик ДТП значно зростає.

Об’їхати перевал “Шурдин” можна такими автошляхами:

– Р-62 Криворівня – Усть Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці
– Т-26-01 Чернівці – Вашківці – Путила – КПП “Руська”

Попереджувальні знаки з погодженими схемами об’їздів закритої ділянки дороги будуть встановлені найближчим часом.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.