Новини

Ведучий з Чернівців Нікіта Добринін “спалив” свою нову кохану – фото

Український ведучий Нікіта Добринін нещодавно зізнався, що обзавівся другою половинкою. Він заінтригував фанатів свіжою світлиною, яка лишень ледь відкриває завісу нових ймовірних стосунків.

Незнайомку чоловік показав на своїй сторінці в Instagram. Нікіта разом з дівчиною випили кави та смачно пообідали. Добринін багато не говорив, а лише коротко написав “чітміл”, що означає – планове порушення дієти.

На світлині, якою поділився шоумен, видно лише деякі елементи одягу дівчини, її волосся та телефон. Фанати вже почали здогадуватися, що таємничою дівчиною, яка провела час у компанії Добриніна, була блогерка Чара Хорив.

Уважні користувачі мережі помітили, що того дня знаменитість мала подібну шкіряну куртку, що і незнайомка. Також Чара має волосся такого ж кольору та телефон. До речі, варто звернути увагу на чохол із зображенням котика. Блогерка має кота такої породи. Тому все збігається.

Відмітимо, Чара Хорив – відома українська блогерка та модель. Вона понад рік була у стосунках із відомим блогером Богданом Буше. Проте на початку 2022 року закохані розійшлися.

Особисте життя Нікіти Добриніна

Нікіта двічі був одружений. Другою його дружиною стала блогерка Даша Квіткова, з якою він познайомився на шоу “Холостяк”. У них є син Лев. Однак нещодавно стало відомо про їхнє розлучення.

Вони залишилися у хороших батьківських стосунках заради дитини. Відомо, що Лев живе тиждень з мамою, тиждень – з татом.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.