Новини

Купівля гідравлічного обладнання*

Гідравлічне обладнання використовується в різних галузях, тому на нього такий високий попит. Купити його можна на сайті HYDRAULIC.UA. У каталозі присутні комплектуючі, пристрої та витратні матеріали для вирішення різних завдань.

Компанія HYDRAULIC.UA реалізує товари для гідравлічних систем за найкращими цінами. Доставка замовлень здійснюється в будь-які населені пункти України. Крім цього, існують стаціонарні магазини, де можна купити необхідний товар, отримати вичерпну консультацію щодо його експлуатації, а також скористатися додатковими послугами.

Основні види обладнання

Відвідавши сайт HYDRAULIC.UA, можна переконатися в наявності широкого асортименту продукції, призначеної для стабільної роботи гідравлічних систем:

Гідравліка на тягач.

Гідронасоси.

Гідравлічні крани.

Мотори.

Промислові муфти.

Трубки та пневматичні фітинги.

Гідророзподільники.

Адаптери та хомути.

Обладнання для змащування.

Розглянемо основні компоненти гідравлічних систем.

Типи гідронасосів

Ці пристрої є спеціалізованими гідравлічними двигунами. Вони функціонують, тим самим приводячи в дію вихідні ланки при необмеженому куті повороту. На цей час існують такі модифікації гідромоторів:

Шестеренні. Застосовуються в різних промислових галузях.

Радіально-поршневі. Це пристрої, що володіють збільшеним робочим об’ємом до 8 тис. см3. При цьому їхня потужність може становити близько 250 кВт.

Героторні. Характеризуються наявністю підвидів, що відрізняються різними показниками обертів від 2000-500 об/хв.

Аксіально-поршневі. Найпотужніші мотори з показником понад 7000 об/хв.

Розглянули найбільш значущі механізми, що застосовуються в гідравлічних системах. Для уточнення деталей щодо оформлення замовлення або експлуатації комплектуючих для гідравліки, рекомендуємо звертатися до менеджерів інтернет-гіпермаркету HYDRAULIC.UA.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.