Новини

Пред’являв “липове” водійське посвідчення. На Буковині судитимуть водія

Перед судом постане буковинець за використання підроблених документів.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Співробітники відділення поліції №5 (смт Глибока) викрили 18-річного чоловіка, який використовував фальшиве водійське посвідчення. Дізнавачі поліції розпочали за цим фактом кримінальне провадження та наразі завершили досудове розслідування. Відповідно до санкції статті, порушнику загрожує до двох років обмеження волі.

Внаслідок досудового розслідування правоохоронці встановили, що у серпні цього року під час зупинки транспортного засобу “Mercedes-Benz Vito” у селі Нижні Петрівці його водій пред’явив правоохоронцям посвідчення водія, яке підробив власноруч за допомогою кольорового принтера.

Поліцейські внесли відомості до Єдиного державного реєстру за частинами 3 і 4 статті 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України.

Поліцейські вилучили підроблений документ та направили його для проведення експертизи. Відповідно до її результатів, бланк не відповідав встановленому зразку, який перебуває в офіційному обігу на території України.

Наразі під процесуальним керівництвом Глибоцького відділу Чернівецької окружної прокурати дізнавачі поліції завершили досудове розслідування та передали обвинувальний акт відносно порушника для розгляду до суду.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.