Новини

Телефонували із банку: на Буковині аферисти ошукали жінку на 45 тисяч

За минулу добу псевдобанкір ошукав буковинку на суму майже 45 тисяч гривень. Наразі правоохоронці за вказаним фактом проводять досудове розслідування.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції у Чернівецькій області.

Учора, 15 вересня, до відділення № 2 (м. Хотин) Дністровського районного відділу поліції звернулася 19-річна жителька села Рукшин та повідомила, що стала жертвою шахрайства. Заявниця отримала дзвінок від невідомого, який представився працівником служби безпеки банку. Під приводом розблокування нібито заблокованого рахунку, співрозмовник порекомендував буковинці перерахувати кошти на більш захищений рахунок. Жінка повірила незнайомцю та власноруч перерахувала майже 45 тисяч гривень на рахунок афериста.

За вказаним фактом незаконного заволодіння коштами громадян поліцейські розпочали кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Правоохоронці звертаються до власників карткових рахунків:

* не довіряйте інформації про заблокування банківської картки чи несанкціонований переказ коштів, перевірте її зателефонувавши на гарячу лінію фінансової установи за номером на звороті вашої картки.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.