Новини

На Чернігівщині попрощалися з захисником із Буковини, який загинув ще у лютому

На війні загинув ще один захисник із Буковини Сергій Воєводкін. Поховали його у Чернігівській області.

Про це йдеться на фб-сторінці Веренчанської громади, пише molbuk.ua

Із загиблим військовослужбовцем, солдатом, гранатометником одного з підрозділів військової частини А4436 Сергієм Воєводкіним попрощалися 13 вересня у Линовицькій громаді Чернігівської області. Чоловік загинув 18 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині в населеному пункті Іванівське.

Солдат Сергій Воєводкін народився 25 квітня 1989 року. Жив у селі Киселів разом з бабусею Оленою, закінчив Киселівську ЗОШ.

“У рідному селі Киселів пройшли його найкращі роки. Саме в Киселеві знайомі Сергію з дитинства стежини, перші злети і падіння, перше кохання, перша радість і розчарування , саме в Киселеві знайомі до болю рідні місця. На превеликий жаль, Сергій не встиг створити сім’ї, у нього все було попереду”, – йдеться у дописі.

У червні 2022 року долучився до лав ЗСУ. Сергій служив у складі одного з підрозділів військової частини А4436 на посаді гранатометника.

Після результатів ДНК експертизи з воїном нарешті вдалося попрощатися в селищі Линовиця на Прилуччині, де проживає його матір.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.