Новини

Клічук пояснив, чому витрати на ремонт приміщення у центрі Чернівців планують внести у рахунок оренди

Витрати на ремонтно-реставраційні роботи у великому приміщенні колишнього магазину “Фокстрот” на розі вулиць Університетської та Поштової можуть бути зараховані орендарю в рахунок орендної плати.

Такий проєкт рішення винесений на розгляд міськвиконкому.

Орендар – ТОВ “Гойра Груп”, кінцевим бенефіціаром якого є мер Роман Клічук.

За словами мера, зарахування витрат за ремонт у вартість оренди є нормальною практикою, і нею можуть скористатися будь-які підприємці.

Про це він сказав сьогодні, 6 вересня, на своїй пресконференції, пише molbuk.ua

“Будь-який підприємець, який бере приміщення у міста в оренду, може використати таку пільгу лише на три місяці. Це звичайна практика для будь-якого бізнесу, який ще не працює, але вже сплачує оренду. Тим паче, на ремонт орендарі планують витратити 9 місяців. Тобто компанія віддасть величезні суми, а пільга може бути виключно на 3 місяці. За цією адресою взяли в оренду два приміщення. В обох будуть ресторани”, – сказав мер.

Як відомо, за приміщення змагалося шестеро учасників. За експертною оцінкою, початкова ставка оренди майна складала 59 тисяч гривень. Під час проведення аукціону ця ставка зросла майже у шість разів і велике приміщення здали в оренду за 400 тисяч гривень на місяць. Договір підписали на п’ять років.

Наразі там тривають ремонтні роботи.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.