Новини

На Буковині невдовзі почнуть продавати ялинки: якою буде середня ціна

Передноворічна ялинкова кампанія офіційно стартує на Буковині 1 грудня. Філії Подільського лісового офісу державного підприємства “Ліси України” підготувалися і цього року готові реалізувати у Чернівецькій області 6500 хвойних деревець.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада, передає molbuk.ua

Високі, пухнасті чи зовсім мініатюрні – лісівники пропонують головні атрибути свята на будь-який смак. В асортименті – ялина, ялиця та сосна. Ці дерева вирощують на спеціальних новорічних плантаціях.

“Ціни коливаються від 120 до 600 грн. Усе залежить від розміру ялинки. У наявності – від пів метра до більш як трьох метрів.
Також у лісівників можна купити ялинку чи сосну у горщику і отримати кваліфіковані поради стосовно того, як пересадити та доглядати дерево після свят”, – йдеться у повідомленні.

Також варто відзначити, що на офіційно заготовлених деревах повинні бути бирки та штрих-коди, а у продавця – документи на рослину. Перевірити легальність можна з телефону через додаток Ялинка.info або через вебсайт. Потрібно ввести номер з етикетки дерева і сервіс покаже усю необхідну інформацію.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.