Новини

Смертельна стрілянина у Дніпрі: поліція відкрила справу через напад на патрульних

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом нападу на патрульних, під час якого правоохоронець застрелив чоловіка.

Про це повідомили в поліції Дніпропетровської області.

За фактом нападу на працівників патрульної поліції під час виконання службових обов’язків відкрили кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України.

“Обставини вчиненого 29 серпня правопорушення щодо патрульних поліцейських будуть встановлені слідчим шляхом. За посягання на життя працівника поліції передбачене покарання – від 9-ти до 15-ти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі”, – повідомили у Нацполіції Дніпропетровщини.

Стрілянина у Дніпрі

29 серпня у Дніпрі патрульний застрелив пасажира Jaguar на очах у дітей – сталося це після того, як поліція зупинила авто, яке порушило правила дорожнього руху.

Після інциденту патрульного поліцейського затримали. Його звинувачують у перевищення службових повноважень. Правоохоронцеві загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі триває слідство.

Напарниця патрульного перебуває в лікарні. Свідки розповідають: після удару чоловіка з авто вона на деякий час знепритомніла. Її шпиталізували з переломами кісток обличчя.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.