Новини

Освітянка та волонтерка з Чернівців продає родинні вишиванки, щоби зібрати кошти для сина-захисника

Директорка чернівецької гімназії №5 та волонтерка Галина Абрам’юк оголосила збір коштів на ремонт авто для бригади, в якій служить її син.

Про це освітянка повідомила на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Задля того, аби зібрати кошти, Галина Абрам’юк оголосила продаж вишиванок, які збирала впродовж багатьох років.

“Все життя збирала вишиті сорочки. Не лише, щоби зберегти цей неоціненний скарб – я одягаю їх, бо люблю. Є давні сорочки родинні, а є давні, котрі купувала. Загалом більше двадцяти. Для мене вони – безцінні, але наразі ціннішим є життя воїнів. Тому вирішила виставити вишиванки на продаж…

Потрібні кошти на ремонт авто для бійців 71-ї єгерської бригади ДШВ, в якій воює мій син Ігор. Сума чимала – 50 тисяч грн. Ціну не вказую – у скільки оціните, стільки й буде. Буду безмежно вдячна за кожну копійку. Мені соромно просити, але інакше я не можу – там наші діти”, – написала волонтерка.

У соцмережах відразу відгукнулися і закликали Галину Абрам’юк не продавати родинні сорочки, а спільноту – скинути необхідні кошти.

Зокрема, співачка та телеведуча Анжеліка Рудницька створила окремий допис із закликом допомогти:

“Друзі! Це Галина Абрам’юк – педагог із Чернівців. Мама українського захисника. Вона готова віддати свої сорочки, щоб захистити сина. Ціна питання – 50 тисяч грн. Але я хочу, щоб дорога пані Галина, яку я ніколи в житті не бачила, зберегла свої скарби для внуків. Давайте допоможемо зібрати ці гроші! У мене понад 50 тисяч підписників! Це по 1 грн з кожного. Будь ласка, не проходьте повз”, – написала Рудницька.

Як допомогти:

Галина Абрам’юк

4731219640113050

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.