Новини

Буковинці можуть взяти участь у додатковій сесії національного мультипредметного тесту

Буковинці можуть взяти участь у додатковій сесії НМТ-2023.

Про це повідомляє Чернівецька ОВА, пише molbuk.ua

Для участі в додатковій сесії єдиного фахового вступного випробування зможуть зареєструватися особи, які не мали можливості пройти процедуру реєстрації для участі в основній сесії магістерського випробування. Реєстрацію здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти з 12 по 14 липня 2023 року.

Також участь у додатковій сесії ЄФВВ/ЄВІ можуть взяти вступники, які:

• брали участь в основній сесії, але стосовно них допущено порушення процедури проведення вступних випробувань, яке вплинуло на об’єктивність встановлення його результатів, що підтверджено відповідним рішенням регламентної комісії;

• брали участь в основній сесії ЄФВВ/ЄВІ, але не змогли завершити виконання завдань вступних випробувань у зв’язку з різким погіршенням стану здоров’я або виникненням інших обставин у пункті тестування, що підтверджено відповідними рішеннями регламентних комісій;

• не змогли взяти участь в основній сесії ЄФВВ/ЄВІ через причини, які не залежали від їхніх дій та волі та на які вони не могли вплинути.

Такі вступники можуть подати до Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти заяву для участі в додатковій сесії упродовж трьох календарних днів із дня проведення основної сесії ЄФВВ/ЄВІ. Учасники, які не з’явилися для участі в основній сесії ЄФВВ/ЄВІ, разом із заявою подають документ, який підтверджує причину неявки.

Терміни проведення додаткової (другої) сесії: 03.08.2023–16.08.2023.

Інформація про дату, час і місце проведення тестування зазначається в запрошенні, що розміщується на інформаційній сторінці “Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури” не пізніше 31.07.2023.

Інформацію про результати ЄВІ та ЄФВВ буде розміщено на інформаційних сторінках “Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури” не пізніше 18.08.2023.

Додаткова сесія вступних випробувань до магістратури буде організована лише на території України, пункти тестування не створюватимуть за кордоном.

В умовах воєнного стану, надзвичайної ситуації або надзвичайного стану перелік населених пунктів, у яких проводиться друга сесія вступних випробувань, визначає Міністерство освіти і науки України з урахуванням безпекової ситуації згідно з пропозиціями обласних органів управління освітою.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.