Новини

Як зберегти фігуру і їсти смаколики з різних видів борошна

Ми звикли, що борошняні продукти у певний момент припиняють з’являтися на нашому столі — гарна фігура вимагає жертв, тож слойки, тістечка і навіть простий хліб часто опиняються під забороною. Але чи знаєте ви, що сортів борошна існує значно більше, ніж знайомі нам пшеничне і кукурудзяне?

Про те, який корисний сорт ви можете підібрати для себе, ми й поговоримо сьогодні, інформує Ukr.Media.

Гречане борошно

Це відмінний варіант для випічки у тому разі, якщо вам протипоказаний глютен. У гречаному борошні його просто немає. У даному сорті ви знайдете усі необхідні для організму амінокислоти, а це означає, що ви зможете підтримувати себе у відмінній формі без відмови від випічки. Крім того, помірне вживання випічки з гречаного борошна може позитивно позначитися на стані судин, знову ж таки, завдяки важливим мікроелементам. Але приготуйтеся до того, що гречане борошно надає стравам специфічний смак.

Вівсяне борошно

Найсмачніше печиво, на нашу думку, печуть саме з вівсяного борошна. Для людей, які дотримуються дієти, випічка з вівсяного борошна може стати порятунком, коли хочеться чогось смачненького. Тільки стежте, щоб виріб не містив забагато цукру. Овес містить неймовірно корисні елементи: нерозчинну клітковину, фермент, який допомагає знижувати рівень цукру у крові, а також ряд амінокислот. Під час використання вівсяного борошна важливо пам’ятати, що виріб вийде розсипчастим, тому для кращого схоплювання, розбавте вівсяне борошно пшеничним, коли будете робити тісто.

Мигдальне борошно

Усі ми полюбляємо макаруни, бісквіти і марципан — приголомшливі витвори французької кухні. А чи знаєте ви, що усі вони готуються з мигдального борошна? Як і гречане борошно, мигдальне не містить глютен, а це означає, що воно відмінно підходить для приготування дієтичної випічки. І ще один невеликий бонус — мигдальне печиво позитивно впливає на психічний стан людини.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.