Новини

Найпростіші булочки з корицею: тепер ви готуватимете лише за цим рецептом

Булочки з корицею люблять дорослі та діти. Вони можуть бути чудовим перекусом, ласощами до чаю або їх можна взяти з собою в дорогу. Зробити такі булочки нескладно, а продуктів їм знадобиться зовсім небагато.

Як приготувати смачні булочки з корицею, розповіли в кулінарній спільноті “Просто. Швидко. Смачно” на Facebook.

Що вам знадобиться:
Для тіста:

400 мл теплої води
1-1,5 чайної ложки дріжджів
2 ст. ложки цукру
700-800 г борошна
7-8 столових ложок рослинної олії
Для начинки:

20 г кориці (1 пачка або 2 ст. ложки)
50 г цукру
Як приготувати булочки з корицею?
У теплу воду насипте 1-1,5 ч. ложки дріжджів, додайте по 2 ст. ложки цукру та борошна. Перемішайте та дайте постояти 10 хвилин.

Потім поступово всипте 700 г борошна та 7-8 ст. ложок олії. Якщо борошна буде недостатньо – досипте ще трохи. Починайте вимішувати тісто. Коли воно буде готовим і тугим, поставте на 60 хвилин у тепле місце, щоб підійшло тісто.

Розділіть тісто на дві частини. Розкатайте пласт. Тісто має бути еластичним, не липнути до поверхні та рук. Змастіть пласт 1-2 ст. ложками олії.

Посипаємо цукром та корицею. Для начинки змішайте 20 г кориці та 50 г цукру. Цієї суміші має вистачити на 2 рулети. Якщо любите солодкі булочки, то можна збільшити кількість цукру.

Готовий пласт скручуємо в рулет і нарізаємо на шматочки по 2-3 см. Аналогічно чинимо і з другим пластом тіста.

Булочки перекладаємо на лист, даємо постояти ще 15 хвилин. Змащуємо яйцем і ставимо у духовку. Випікаємо 20-30 хвилин при температурі 180 градусів. Даємо охолонути та подаємо до столу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.