Новини

«Якби заробляв мільйони, не створив би «Смерічку». Остання розмова Левка Дутківського з «МБ»

Левко Дутківський зле почувався останнім часом, тому відмовлявся від інтерв’ю. Проте охоче спілкувався з журналістами “не на камеру”.

Востаннє розмова кореспондентки molbuk.ua із легендарним маестро відбулася 20 квітня. Тоді він пообіцяв, що дасть велике інтерв’ю після перемоги.

Журналісти поцікавилися, чи можна з Левком Тарасовичем записати інтерв’ю з нагоди його 80-річного ювілею. Митець відмовився, пояснивши це тим, що погано почувається.

“Я лікуюся, мені лікар заборонила хвилювання, а я не можу, дуже все сприймаю дуже близько. У мене такий характер. Мені важко згадувати…” – пояснив Левко Дутківський.

Втім, він розговорився і почав розповідати різні моменти зі свого життя, розмірковував про сучасні реалії.

“Знаєте, я завжди був чесний зі своїми артистами. І якби я заробляв мільйони, то не було би “Смерічки”. У мене були такі люди, що ні співати, ні говорити. Але коли ми їхали в Москву, всі думали, що це суперпрофесіонали. І багато є людей, які це пам’ятають. А багато вже немає…” – сказав митець.

Він зізнався, що мріє створити пісню, а, можливо, зорганізувати великий концерт. Але це буде вже після Перемоги.

“Є у мене така мрія. Якщо Бог дасть здоров’я і буду себе краще почувати, обов’язково зроблю це. І тоді знайду вас, навіть якщо ви зміните номер телефону, і ми запишемо велике інтерв’ю”, – пообіцяв Левко Дутківський.

Це була наша остання з ним розмова…

16 травня стало відомо, що Левко Дутківський помер у кардіологічному центрі після перенесеного інфаркту і коронавірусу.

За місяць до того, 9 квітня, він відзначив свій 80-річний ювілей…

Більше читайте у випуску ” ” 18 травня.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.