Новини

Привітання з Днем прикордонника: картинки, листівки, проза, вірші

30 квітня 2023 року в Україні – День прикордонника. Це шанована, важлива та небезпечна професія, особливо в реаліях сьогодення, коли ворог атакує країну.

Скористайтеся привітаннями з Днем прикордонника 2023 року в картинках, прозі та віршах, щоб можна було подарувати теплі слова тим, хто причетний до цієї професії.

День прикордонника – подія для вшанування тих, хто охороняє та охороняв кордони держави від різноманітних посягань. Захищаючи свою країну, прикордонники також забезпечують і пропуск через кордон, що не менш важливо в умовах повномасштабної війни.

День прикордонника 2023: вірші та проза

Вітаю з Днем прикордонника, який є святом мужності, відданості і безкомпромісного захисту кордонів нашої країни. Бажаю Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії та високої настрою у виконанні ваших почесних обов’язків.

***
Вітаємо зі святом прикордонників,
Хто стоїть на стражі нашої країни,
Дякуємо за труд, за патріотизм,
І за незламну відвагу та вміння.

Ваше служіння вимагає дуже багато,
Треба бути готовим до всього зразу,
Але ми знаємо, що ви впораєтеся зі всім,
Тому й бажаємо вам здоров’я й миру.

***

Шановні прикордонники! Від щирого серця вітаю Вас зі святом, яке символізує віру в справедливість та готовність до надзвичайних випробувань. Бажаю Вам наснаги, мужності та відваги у роботі на благо нашої держави.

***
Сьогодні свято прикордонників,
І ми хочемо привітати вас,
Щоб знати, що ми цінуємо ваш труд,
І дякуємо за стеження за нашими кордонами.

Ви, мов знак нашої незалежності,
Стежите за миром і порядком,
Ваші зусилля не мають ніяких меж,
І є дуже важливими для нашої держави.

***
Вітаю Вас, захисники кордонів, зі святом прикордонника! Ваша праця – нелегка, але дуже важлива для забезпечення національної безпеки. Бажаю Вам успіхів у виконанні ваших обов’язків, здоров’я, віри у свої сили та відваги у важких ситуаціях. Ви — герої нашого часу! Слава Україні!

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.