Новини

Руслана з’явиться у фіналі конкурсу “Євробачення-2023” після гучного скандалу

Скандал між організаторами “Євробачення-2023” та співачкою Русланою, яку не запросили виступити у фіналі шоу, схоже, добіг кінця.

Як стало відомо, глядачі все ж побачать виконавицю під час пісенного конкурсу. Руслана виступить наживо з особливою місією зі столиці України. Про це повідомив режисер та креативний директор цьогорічного “Євробачення” Герман Нєнов, пише “Унісон”.

В інстаграмі співачки розповіли усі подробиці скандалу.

Нещодавно співачка висловила своє обурення щодо списку артистів, що будуть виступати на сцені Євробачення 2023 у Ліверпулі, серед яких її не було. Тоді вона попросила поради у своїх прихильників в інстаграмі:чекати далі на запрошення на гранд-фінал Євробачення чи відмовитися від пропозиції виступу на гранд-фіналі Євробачення у разі, якщо така все ж надійде.

Зрештою, режисер та креативний директор цьогорічного Євробачення Герман Нєнов повідомив, що співачка все-таки зʼявиться у фіналі конкурсу. Це станеться наживо зі столиці України, і ця поява матиме особливу місію.

Таким чином, на Євробаченні 2023 будуть задіяні всі українські переможці.

Нагадаємо, що скандал розгорівся після того, як Руслану, яка першою здобула перемогу у “Євробаченні” 2004 року, не запросили заспівати у фіналі цьогорічного конкурсу. Команда співачки та шанувальники висловили своє невдоволення, на яке відреагували у оргкомітеті “Євробачення-2023”.

У Суспільному мовленні заявили, що після обговорення з ВВС, Руслану все ж залучили до низки заходів у шоу.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.