Новини

У Чернівцях виступить гурт «Скай»: яка вартість квитків

У Чернівцях наступної суботи, 29 квітня, виступить гурт “Скай”. Він презентує свій новий альбом “Напролом”.

Про це повідомляють на сайті kontramarka, пише molbuk.ua

Тур – на підтримку нового альбому. Також обіцяють, що частину зароблених коштів передадуть на потреби ЗСУ.

“Гурт “Скай” запрошує Вас на презентацію нового альбому “Напролом”! Загалом весь їх весняний тур присвячений Перемозі! Тому будемо співати, прославляти наш народ та йти до щасливого, мирного життя разом!” – йдеться у дописі.

Концерт відбудеться у Чернівецькому обласному музично-драматичному театрі ім. О. Кобилянської. Вартість квитків – 195 – 1195 гривень. Початок – о 18.00.

Читайте також: Виліз на балкон театру: Артема Пивоварова захейтили за поведінку в Чернівцях

Придбати квиток можна за посиланням.

Довідка:

“СКАЙ” (англ. SKAI) — український рок-гурт, що виконує музику в стилі альтернативний рок, поп-рок та нової хвилі пост-панку. Заснований 2001 року в Тернополі.

Олег Собчук та Олександр Грищук разом навчались у Тернопільському галицькому коледжі і 2001 року заснували гурт. Навесні 2001-го гурт складався з чотирьох музикантів.

За короткий час гурт здобув популярність, в основному на заході України, та виступав на фестивалях “Червона рута”, “Перлини сезону”, “Таврійські ігри” та інших.

Після повномасштабного вторгнення РФ до України гурт продовжив проводити благодійні виступи для захисників Україні на фронті та провів серію гуманітарних концертів в Україні та за кордоном (США, Норвегія, Чехія, Польща, Німеччина), збираючи гроші на гуманітарну допомогу. Наприкінці року було опубліковано пісню “Напролом”, присвячену українському народові та ЗСУ.

За півтора місяця наприкінці року гурт відвідав 19 міст, провівши 20 концертів. У Чернігові та Кременчуці гурт був першим, хто приїхав на виступи після 24 лютого 2022 року, також було проведено виступ у Чорнобаївці. На виступ у Херсоні гурт приїхав у потрібне місце на кілька годин пізніше запланованого, що врятувало життя його учасникам: місце проведення було атаковано ракетами зранку того ж дня.

Раніше повідомлялося, що до Чернівців із концертом приїде Оля Полякова.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.