Новини

“Нова пошта” заборонила деякі відправлення: у списку найпоширеніші посилки

“Нова пошта” наразі не приймає у відділеннях харчові продукти, які українці хочуть відправити у країни ЄС. Все через введення обмежень на польській митниці.

Про це повідомляє “Нова пошта”.

Через введення обмежень на польській митниці, “Нова пошта” поки що не прийматиме для відправки продукти в країни Євросоюзу.

Річ у тім, що уряд Польщі ввів тимчасові обмеження на імпорт та транзит низки продовольчих товарів з України: цукру, зернових, кондитерських виробів, фруктів, овочів, переробленої плодово-овочевої продукції тощо. Наразі незрозуміло, чи стосується це особистих посилок, тож “Нова пошта” звернулась за поясненням до польського уряду.

“Нова пошта тимчасово не приймає будь-які продукти у складі міжнародних посилок, які прямують до ЄС. Ми чекаємо на подальші роз’яснення урядів Польщі та України для уточнення можливих термінів відновлення таких відправок”, – мовиться в повідомленні.

Відповідно до рішення було заборонено ввозити такі продукти, як зерно, цукор, сухі корми, льон та коноплі, насіння, молоко та молочні продукти, деякі види м’яса, зокрема – яловичина, баранина, свинина. А ще яйця, мед, вино та багато інших продуктів.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.