Новини

Швидкий переклад документів і текстів різної складності: то допоможе в цьому?*

Протягом останнього року мільйони українців подалися за кордон: хтось вимушено покинув домівку, тікаючи від війни, дехто навіть із відносно спокійних регіонів переїхав до родичів у Європу, щоб не наражати себе на небезпеку, багато випускників вступили у зарубіжні вузи тощо. У підготовці до переїзду чи навіть кількаденної подорожі в іншу державу нерідко виникає потреба грамотного перекладу документів, особливо якщо мова йде про політ у США чи Канаду. Без візи, паспорта, атестатів, дипломів, свідоцтв, сертифікатів мовою країни, у яку прямуєте, офіційно влаштуватися буде непросто. Аби на кордоні, а відтак і в консульстві чи посольстві не виникало зайвих запитань і клопотів, рекомендуємо заздалегідь подбати про переклад приватних документів. Надійним помічником у цій справі є “МакроГлобал” https://macroglobal.in.ua/poslugi/pismovij-pereklad/pereklad-dokumentiv/.

Про компанію

“МакроГлобал” – надійне бюро перекладів, сформоване із досвідчених професійних лінгвістів. Перекладачам компанії під силу перекласти тексти будь-якого рівня складності – від художніх текстів до документів та великих бізнес-проєктів.

Переваги співпраці з “МакроГлобал”:

• Цілодобова робота 24/7
• Непідкупна якість
• Конфіденційність
• Виконання замовлення у стислі терміни
• Послуга “термінового перекладу”. Документ перекладуть упродовж 30 хвилин.
• Доступна вартість послуг. Наприклад, терміновий переклад документів стартує від ста гривень.

На сьогодні фахівці “МакроГлобал” перекладають тексти різного стилю, складності й обсягу та документи 50 мовами світу: азербайджанською, албанською, англійською, арабською, білоруською, болгарською, в’єтнамською, вірменською, грецькою, грузинською, данською, дарі/пушту, естонською, іврит, індонезійською, іспанською, ісландською, італійською, казахською, каталонською, китайською, корейською, латинською, литовською, македонською, монгольською, нідерландською, німецькою, норвезькою, перською/фарсі, польською, португальською, російською, румунською/молдавською, сербською, словацькою, словенською, таджицькою, турецькою, туркменською, угорською, узбецькою, фінською, французькою, хінді, хорватською, чеською, чорногорською, шведською, японською.

Переклад документів: плюси “МакроГлобал”

Заручитися підтримкою спеціалістів “МакроГлобал” означає комплексно вирішувати всі питання: клієнт має змогу отримати не просто грамотний документ мовою країни, в яку прямує, а офіційний нотаріальний переклад – переклад документа, засвідчений нотаріусом. Це означає, що паспорт, віза чи, наприклад, диплом має юридичну силу та може бути пред’явлений у будь-якій державній структурі. Крім того, за бажанням (чи то за вимогою) документ можна засвідчити підписом та печаткою перекладача, що підтверджує дипломованість фахівця, що надавав послуги.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.