Новини

Потепліє, але задощить: погода на Буковині наступного тижня

На Буковині наступного тижня почне теплішати. Стовпчики термометра поступово повзтимуть вгору. Проте дощитиме.

Такий прогноз дає сайт Sinoptik, пише molbuk.ua

У понеділок, 10 квітня, у Чернівцях та області протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим. Температура повітря – від +5 до +9 градусів.

У вівторок, 11 квітня, на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути.

У середу, 12 квітня, хмари закриють небо вже вранці та протримаються увесь день, і тільки ввечері почнуть повільно розсіюватися. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися.

У четвер, 13 квітня, ранок та вечір будуть похмурими, а вдень очікується недовге прояснення. Без опадів.

У п’ятницю, 14 квітня, ясна погода порадує нас вдень, але ненадовго, весь інший час небо буде вкрите хмарами. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ із грозою.

Укргідрометцентр, своєю чергою, попереджає про значну сніголавинну небезпеку (3 рівень), у зв’язку зі снігопадами на високогiр’ї Закарпатської та Івано-Франківської областей.

“Можливе сходження лавин при низьких додаткових навантаженнях, окремих природних середніх та великих лавин. Радимо утриматись від походів на високогір’я!” – застерігають метеорологи.

За прогнозом синоптикині Наталки Діденко, Вербна неділя буде в Україні з дощами – періодичними, часом погримить гроза.

У більшості областей буде тепло, протягом дня +12+16 градусів, на заході України та місцями на Донеччині й Луганщині +8+12 градусів.

Волинь та Рівненщина вистрибнуть із холоду – там окрема температура завтра, +12+15 градусів.

“У Києві вербовими гілочками будемо відмахувати дощ, а пухнастими вербовими котиками лякати грозу – не забудьте парасолі. Температура повітря буде стриманою, але комфортною, +12, +13 градусів.

Відчутне потепління, навіть у західних перемерзлих областях, дружно рушить в Україні з 13-14 квітня, якраз перед Паскою”, – прогнозує синоптикиня.

Раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області 6 квітня місцями випало до 31 см снігу. Найінтенсивніше снігом замітало у Чернівцях та у центральних районах області.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.