Новини

Злетів із дороги, авто перекинулося: на Буковині за добу – 6 ДТП із потерпілими – фото

За минулу добу на Буковині трапилося шість ДТП із потерпілими.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua

Три аварії сталися в Чернівцях, інші – у Чернівецькому та Вижницькому районах. Наразі за вказаними фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження та встановлюють всі обставини автопригод.

Зокрема, вчора, 9 березня, на спецлінію “102” надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць Чернівців сталася аварія з потерпілою.

Поліція з’ясувала, що 41-річний водій автомобіля “Dacia” не впорався з керуванням та допустив наїзд на 57-річну місцеву жительку. Потерпіла отримала травми, медики доправили її до лікарні для надання допомоги.

Також наїзд на пішохода поліцейські задокументували на вулиці Хотинській у Чернівцях. 44-річний чернівчанин не впорався з керуванням автомобіля “Ford” та наїхав на 60-річну буковинку. Внаслідок аварії жінка отримала численні травми, медики госпіталізували її до лікарні.

Ще одна ДТП сталася по вулиці Заводській у Чернівцях. 27-річний буковинець не впорався з керуванням легковика “Volkswagen Golf” та виїхав за межі дороги, авто перекинулося. Потерпілого з травмами госпіталізували до медичної установи.

У селі Киселиці Вижницького району зіткнулися два автомобілі.

28-річний місцевий житель, керуючи автомобілем “ВАЗ-2118”, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з транспортним засобом “Mercedes”. Внаслідок аварії травми отримав 22-річний пасажир автомобіля “ВАЗ-2118”.

У селі Чудей поліцейські задокументували наїзд на велосипедиста.

54-річний чоловік, керуючи автомобілем “Volkswagen transporter”, здійснив наїзд на 61-річного велосипедиста. Він рухався у попутному напрямку та раптово повернув праворуч. Внаслідок наїзду місцевий житель отримав травми, медики госпіталізували його до лікарні.

У селі Малинівка 48-річний житель села Динівці не впорався з керуванням мотоцикла “КТМ” та зіткнувся з електроопорою. Екіпаж швидкої медичної допомоги доставив потерпілого до лікарні.

Відомості про вказані факти ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.