Новини

Деякі пабліки й далі повідомляють, де вручають повістки на Буковині: силовиків просять звернути на них увагу

Незважаючи на те, що СБУ заблокувала майже три десятки телеграм-каналів (у тому числі й у Чернівцях), які повідомляли про те, де роздають повістки, на Буковині все одно залишаються аналогічні телеграм-канали.

Про це повідомляє депутат Чернівецької райради Дмитро Стоян, пише molbuk.ua

Такі телеграм-канали продовжують повідомляти, де на Буковині вручають повістки, та дискредитують працівників військкоматів, зазначає Дмитро Стоян.

“Два дні тому з’явилась інформація, що Служба безпеки України заблокувала десятки каналів у Telegram, які повідомляли про те, де роздають повістки. В тому числі і з Чернівецької області. Організаторам повинні вручити підозри за статтею про перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України.

Однак у Чернівцях продовжує функціонувати великий Telegram-канал з аудиторією у понад 46 тис., який пропагує ненависть до військових, ображаючи їх честь та гідність, та створюючи у суспільстві негативний імідж армії. Фото до допису додаю. Скрін-шоти адміни телеграм-каналу завбачливо заборонили робити у налаштуваннях”, – написав депутат.

Стоян звернувся до СБУ в Чернівецькій області та поліції з проханням звернути на це увагу та вжити заходів з тим, щоби притягнути до відповідальності адміністраторів таких телеграм-каналів.

Раніше повідомлялося, що СБУ “накрила” тг-канали, які повідомляли, де в Чернівцях та інших містах роздають повістки.

Читайте також:

“Ви хочете стати рабами?”: військовий із Чернівців закликав не ховатися від повісток

“Азов” набирає добровольців для наступу: буковинців закликають долучатися

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.