Новини

Клічук розповів, коли розпочнуть реконструкцію найдавнішого довгобуду в Чернівцях

Колишній торговий центр “Рязань” навпроти ринку “Центральний” на вулиці Героїв Майдану отримав нових власників, які найближчим часом планують реконструкцію будівлі.

Про це на прес-конференції 3 березня повідомив Чернівецький міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

Зокрема, мер розповів, що у колишньої “Рязані” вже є нові власники, і наразі завершуються всі юридичні процедури.

“Звісно, ми всі обурені, що вже 15 років це приміщення стоїть. Шукали власників, намагалися втручатися у прискорення цих процесів. На сьогодні вже завершуються юридичні процедури. Від власників отримав інформацію, що вони збираються інвестувати в це приміщення.

Власне, вони ще планували це зробити ще в минулому році, але через військові дії відтермінували. Гадаю, в якнайшвидший час інвестор вкладе кошти в реконструкцію торгового дому “Рязань”. “Рязань” це колишня назва торгового центру. Сподіваюся, вона буде потім іншою”, – сказав міський голова.

На прохання журналістів повідомити прізвище власника Роман Клічук пообіцяв, що зробить це невдовзі, якщо власник дасть згоду.

“Гадаю, на наступній прес-конференції я зі згоди власника скажу вам. Просто я зараз спілкуюся з одним із власників, який є основним. А хто ще є акціонером цього підприємства – я не маю такої інформації”, – сказав посадовець.

Як відомо, торговельний комплекс “Рязань” на вулиці Героїв Майдану в Чернівцях – один із найдавніших довгобудів міста. На завершення його реконструкції в Чернівцях очікують ще з 2008 року.

У 2021 році мер Роман Клічук розповідав, що у міській раді шукають способи впливу на власників довгобуду на місці колишнього торгового центру “Рязань” у Чернівцях.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.