Новини

Посилилися обстріли: на Донеччині ситуація загострилася

На Донеччині значно загострилась ситуація, ворог посилив обстріл з Півдня. Під постійними обстрілами селища Вугледарської громади, Авдіївка та Бахмут.

Про це повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в ефірі телемарафону.

“Ситуація суттєво загострилась. З Півдня на Центр області. Якщо раніше був, власне і залишається Бахмутський напрямок, то зараз дуже гаряче в Авдіївці”, – повідомив Павло Кириленко.

За його словами, на момент ефіру, близько 17:00 окупанти в черговий раз обстріляли Авдіївку. Крім того, ворог багато разів обстріляв сьогодні й Вугледарську громаду.

Як наслідок, загинула одна людина, ще двоє – отримали поранення. В Очеретинській громаді внаслідок обстрілів росіян загинуло двоє жителів.

“Фактично по всій лінії фронту іде загострення Півдня і Півночі, але ворог не маючи можливості пройти оборони і зазнає суттєвих втрат у живій силі і броньованій техніці”, – наголосив Кириленко.

Керівник ОВА додав, що потому ворог застосовує тактику випаленої землі. Так, РСЗВ працює по усім населеним пунктам по лінії фронту: Авдіївка, Вугледарська громад, Бахмут, Торецька.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.